Tweedehands bus Mercedes  Sprinter Travel 519 CDi 16+1 Pers. Airco Dakairco Cruise Navi 2012/5

Mercedes

Sprinter Travel 519 CDi 16+1 Pers. Airco Dakairco Cruise Navi

€ 42.900
1ste toelating: 20122012
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 335.082335.082

Tweedehands bus

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion voor een competitieve handelsprijs? Op het immense platform van Schadeautos.nl vindt u gegarandeerd de tweedehands bus die u al een tijdje zoekt. Hier bieden ruim 250 aangesloten en gecertificeerde autodealers hun voertuigen aan. U ziet meteen alle belangrijke informatie over het voertuig, zoals de technische specificaties en de eventuele bijzonderheden. Zo koopt u zorgeloos uw droomoccasion bij een van onze partners. Bij vragen kunt u direct bellen met de desbetreffende dealer voor de beste service. Gebruik de filterfunctie om snel de juiste tweedehands bus te vinden.

  • Meer dan 250 binnen- en buitenlandse dealers
  • Altijd een gecertificeerde autobedrijf bij u in de buurt
  • Gedetailleerde informatie voor een zorgeloze aankoop
  • Korte lijntjes: bij vragen direct bellen met onze partner
  • Eenvoudig zoeken op soort transmissie, type brandstof, merk, model en bouwjaar

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer