Tweedehands oplegger

Zoekt u uw droomoccasion voor een eerlijke prijs? Bij Schadeautos.nl vindt u met zekerheid de juiste tweedehands oplegger met genoeg laadvermogen. Onze 250 gecertificeerde autodealers hebben veel kennis van verschillende soorten voertuigen om u van uitgebreide informatie te kunnen voorzien. We houden de lijntjes altijd zo kort mogelijk. Daarom staat u in direct contact met de desbetreffende autodealer om antwoorden op al uw technische vragen te krijgen. Op die manier koopt u zorgeloos uw tweedehands oplegger en bent u altijd goed geïnformeerd. Gebruik de uitgebreide filterfunctie om snel uw occasion te vinden.

  • Transparant, betrouwbaar en veilig
  • Altijd een aangesloten autobedrijf in de buurt
  • Tweedehands opleggers tegen eerlijke prijzen
  • Korte lijntjes: in direct contact met het desbetreffende autobedrijf

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer