Tweedehands fiets Union  Fast T7 E-Bike 2020/6

Union

Fast T7 E-Bike

€ 999
1ste toelating: 20202020
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 2.4742.474

Tweedehands fiets

Bent u op zoek naar een tweedehands fiets van goede kwaliteit? Bij Schadeautos.nl zijn ruim 250 autobedrijven aangesloten die soms naast hun reguliere aanbod ook occasion fietsen aanbieden. De fietsen die op het platform komen te staan, heeft u tegen een eerlijke prijs snel in huis. Gebruik de filterfunctie om snel uw droomfiets te vinden. U kunt zoeken op bijvoorbeeld, merk, model en bouwjaar. Bij Schadeautos.nl houden we de lijntjes altijd zo kort mogelijk. Dit betekent dat we niet als tussenpersoon dienen. U staat in direct contact met de dealer voor alleen de beste service en een snelle aankoop.

  • Meer dan 250 gecertificeerde dealers
  • Bijna altijd een mooie tweedehands fiets bij u in de buurt
  • Eerlijke prijzen & transparante werkwijze
  • Bij vragen direct contact met onze partner

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer