Sloop bus

Een sloop bus is een voertuig dat de weg niet meer op mag en in de meeste gevallen total loss is verklaard. Dit betekent echter niet dat veel van de originele onderdelen uit de bus niet meer gebruikt kunnen worden om andere bussen te repareren. Bent u in het bezit van een schade bus of moet u een aantal onderdelen vervangen? Op het platform van Schadeautos.nl vindt u zeker de juiste sloop bus. Meer dan 250 demontagbedrijven bieden hier hun voertuigen aan en helpen u waar nodig. Bekijk de technische specificaties van de sloop bus en bel de desbetreffende dealer op om een deal te maken.

  • Meer dan 250 demontagebedrijven
  • Geen tussenpersonen, direct contact met de dealer
  • Betrouwbaar & lid van brancheorganisaties
  • Uitgebreide informatie voor een veilige online aankoop

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer