Sloop fiets

Heeft uw vertrouwde tweewieler schade opgelopen, omdat u bent gevallen? Met een sloop fiets van Schadeautos.nl heeft u direct alle onderdelen in huis om uw fiets te repareren. Meer dan 250 gecertificeerde partners bieden op ons immense platform hun demontagefietsen aan. Vindt uw ideale sloop fiets met behulp van de filterfunctie, neem contact op met de desbetreffende dealer en maak een deal. Er komt geen tussenpersoon aan te pas. Hierdoor houden we de lijntjes zo kort mogelijk en kunt u snel en veilig een sloop fiets voor onderdelen kopen.

  • Altijd de perfecte sloop fiets op voorraad
  • Ruim 250 aanbieders door heel Nederland
  • Ophalen bij een aangesloten dealer in de buurt
  • Eerlijke prijzen & transparante werkwijze
  • Bij vragen direct in contact met onze partner

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer