Machine onderdelen

Op ons grote platform waar ruim 250 demontagebedrijven uit het binnen- en buitenland zijn aangesloten, koopt u voordelige tweedehands machine onderdelen voor landbouw en bouw. Gebruik de filterfunctie om snel de juiste (land)bouw onderdelen te vinden bij een van onze gecertificeerde partners. Zit er een aangesloten sloperij bij u in de buurt, kijk dan of ze uw benodigde onderdelen verkopen. Haal de items af of laat ze verzenden.

  • Meer dan 250 aangesloten autobedrijven
  • Europees aanbod van machine onderdelen
  • Scherp geprijsd
  • Altijd het juiste onderdeel dankzij de uitgebreide zoekfunctie
  • (Land)bouw onderdelen afhalen of laten verzenden

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer