Sloop machine

Heeft u een (land)bouwbedrijf en moeten er een aantal machines gerepareerd worden. Op het platform van Schadeautos.nl vindt u eenvoudig een sloop machine die uw benodigde onderdelen bevat. Als u de filterfunctie gebruikt, kunt u bijvoorbeeld zoeken op merk, model en bouwjaar.

Bij ieder voertuig staat duidelijk weergegeven wat de technische specificaties zijn. Zo wordt u goed geïnformeerd en koopt u altijd de juiste sloop machine. Bij vragen kunt u direct contact opnemen met het desbetreffende demontagebedrijf. Er komt geen tussenpersoon aan te pas. Zo houden we de lijntjes zo kort mogelijk.

  • Meer dan 250 vertrouwde partners
  • Divers aanbod demontagevoertuigen voor de (land)bouw
  • Lid van brancheorganisaties, transparant en betrouwbaar
  • Geen tussenpersonen: korte lijntjes
  • Veilig online een sloop machine kopen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer