Sloop oplegger

Een sloop oplegger kan niet meer veilig achter een truck of vrachtwagen worden gehangen. Dit betekent echter niet dat de originele onderdelen niet hergebruikt kunnen worden. Met de juiste sloop oplegger heeft u in één keer alle onderdelen om uw eigen oplegger te repareren.

U kunt o.a. zoeken op merk, model en bouwjaar. Bekijk de gedetailleerde informatie onder ieder demontagevoertuig, neem contact op met de desbetreffende dealer en ga langs om een deal te maken. We dienen bij Schadeautos.nl nooit als tussenpersoon en houden de lijntjes altijd zo kort mogelijk.

  • Ruim 250 aangesloten demontagebedrijven
  • Lid van brancheorganisaties, zoals STIBA, ARN en VSV
  • Transparante & betrouwbare dealers
  • Snelle service: geen tussenpersonen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer