Oplegger onderdelen

Op het platform van Schadeautos.nl realiseren meer dan 250 aangesloten demontagebedrijven een immens aanbod van meer dan 3 miljoen onderdelen. Elke dag komen daar nieuwe oplegger onderdelen bij. Alle tweedehands items worden gecontroleerd voordat ze tussen in ons assortiment worden opgenomen. Onze partners zijn verspreid over binnen- en buitenland en er is dus altijd een partner in de buurt waar u uw tweedehands oplegger onderdelen kunt afhalen.

  • Nieuw aanbod, iedere dag
  • Oplegger onderdelen van diverse merken
  • Gecertificeerde demontagebedrijven
  • Meteen leverbaar uit het lokale assortiment
  • Filterfunctie voor een snelle zoektocht
  • Auto-onderdelen voor alle automerken

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer