Motor onderdelen

Schadeautos.nl is de one-stop-shop voor tweedehands motor onderdelen. Op ons platform vindt u eenvoudig de juiste onderdelen om uw motor te repareren. U kunt namelijk selecteren op merk en model. U krijgt direct het actuele aanbod te zien van onze ruim 250 aangesloten partners. U heeft de mogelijkheid om het gebruikte motor onderdeel op te halen of te laten verzenden.

  • Iedere dag nieuw aanbod
  • Meer dan 250 gecertificeerde partners
  • Altijd een demontagebedrijf in de buurt
  • Motor onderdelen eenvoudig te vinden op merk en model
  • Altijd op voorraad en meteen leverbaar
  • Voordelig en milieubewust

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer