Vrachtwagen onderdelen

Op het immense platform van Schadeautos.nl bieden meer dan 250 demontagebedrijven hun tweedehands vrachtwagen onderdelen aan. De aangesloten sloperijen zijn verspreid over Europa. Zo heeft u de beste kans om het juiste onderdeel te vinden. Onze partners controleren de vrachtwagen onderdelen voordat ze de items op ons platform plaatsen. Gebruik de filterfunctie om uw onderdeel snel te vinden. Laat het gebruikte item verzenden of haal het op bij een demontagebedrijf bij u in de buurt.

  • Ruime keuze uit vrachtwagen onderdelen
  • Meer dan 250 aangesloten sloperijen
  • Uitgebreide filterfunctie
  • Direct leverbaar uit de lokale voorraad
  • Voordelig, milieubewust en duurzaam

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer