Camper onderdelen

Al uw tweedehands camper onderdelen shopt u op het platform van Schadeautos.nl. Dankzij onze gecertificeerde partners in binnen- en buitenland bieden we ruim 3 miljoen onderdelen aan. Browse door ons aanbod of zoek eenvoudig op OEM-nummer. De aangesloten demontagebedrijven controleren de gebruikte producten nauwkeurig voordat ze een tweede leven in uw camper krijgen. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit. Bestel bij een van onze partners bij u in de buurt, haal uw onderdeel op of laat het verzenden.

  • 250+ aangesloten demontagebedrijven
  • Direct contact met onze partners bij vragen
  • Nieuw assortiment, iedere dag
  • Camper onderdelen zoeken op OEM-nummer
  • Duurzaam en scherp geprijsd

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer