Aanhangwagen onderdelen

Zoekt u gebruikte aanhangwagen onderdelen? Op ons immense platform vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Ruim 250 aangesloten demontagebedrijven uit het binnen- en buitenland verkopen hier hun tweedehands onderdelen. Gebruik de uitgebreide filterfunctie om de juiste onderdelen eenvoudig en snel te vinden. De gebruikte onderdelen zijn voornamelijk afkomstig uit schadeautos.nl en worden gecontroleerd of ze nog goed werken. Laat uw items eenvoudig verzenden of haal ze op bij de desbetreffende sloperij in de buurt.

  • Aanbod uit het binnen- en buitenland
  • Altijd een aangesloten autobedrijf in de buurt
  • Aanhangwagen onderdelen direct uit voorraad leverbaar
  • Items vinden op merk en model

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer