Scooter onderdelen

Voor al uw originele scooter onderdelen zit u op ons online platform helemaal goed. Meer dan 250 gecertificeerde demontagebedrijven bieden dagelijks nieuwe onderdelen aan. Ze worden van tevoren gecontroleerd, zodat we u altijd kwaliteit kunnen garanderen. Onze partners zitten in het binnen- en buitenland, waardoor we een volledig Europees aanbod realiseren. Zo zit er ook altijd een aangesloten sloperij bij u in de buurt waar u de gebruikte scooter onderdelen kunt afhalen.

  • Partners in het binnen- en buitenland
  • Volledig en divers Europees aanbod
  • Items afhalen of voordelig laten verzenden
  • Voordeliger en milieubewuster dan nieuwe onderdelen
  • Uitgebreide filterfunctie voor het vinden van uw scooter onderdelen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer