Sloop aanhangwagen

Op het immense platform van Schadeautos.nl vindt u eenvoudig een sloop aanhangwagen voor al uw onderdelen. Onze meer dan 250 gecertificeerde partners bieden aanhangers aan die klaar zijn voor de sloop. De originele onderdelen verkeren vaak nog in goede staat om hergebruikt te worden.

Bij Schadeautos.nl dienen we niet als tussenpersoon. U kunt direct contact opnemen met de desbetreffende dealer als u de juiste sloop aanhangwagen heeft gevonden. U vindt uw aanhanger eenvoudig met de filterfunctie. Hiermee zoekt u bijvoorbeeld op merk, bouwjaar en model.

  • Ruim 250 aangesloten partners
  • Betrouwbaar, transparant en veilig
  • Volledig Europees aanbod
  • Altijd sloop aanhangwagens op voorraad
  • Geen tussenpersonen, direct contact met de aanbieder

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer