Sloop camper Volkswagen  Transporter T4 Van 2.4 D (AAB) [57kW] 1995/1

Volkswagen

Transporter T4 Van 2.4 D (AAB) [57kW]

1ste toelating: 19951995
brandstof: dieseldiesel
Sloop camper Volkswagen  KARMANN MOBIL CO 600 HS 2011/3

Volkswagen

KARMANN MOBIL CO 600 HS

1ste toelating: 20112011
brandstof: dieseldiesel
Sloop camper Fiat Camper Hobby 2008/3

Fiat Camper

Hobby

1ste toelating: 20082008
brandstof: dieseldiesel
Sloop camper Fiat Camper 3.0 D 160 Multijet Power 2011/7

Fiat Camper

3.0 D 160 Multijet Power

1ste toelating: 20112011
brandstof: dieseldiesel

Sloop camper

Heeft u een fantastische vakantie gepland, maar moet u een aantal onderdelen van uw camper vervangen. Op het platform van Schadeautos.nl vindt u makkelijk en snel de ideale sloop camper voor al uw benodigde onderdelen. Gebruik de filterfunctie om gedetailleerd te zoeken.

Onze meer dan 250 partners zijn transparant, betrouwbaar en bieden een vakkundige service. Heeft u het juiste demontagevoertuig gevonden? Neem dan direct contact op met de desbetreffende dealer, ga langs het demontagebedrijf en maak een eerlijke deal. We dienen bij Schadeautos.nl niet als tussenpersoon. Op die manier houden we de lijntjes altijd zo kort mogelijk.

  • Altijd diverse sloop campers op voorraad
  • Meer dan 250 vertrouwde aanbieders
  • Binnen- en buitenlandse demontagevoertuigen
  • Betrouwbaar, veilig en transparant
  • Geen tussenpersonen: snelle service

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer