Auto-onderdelen

Schadeautos.nl is hét online platform waar u al uw tweedehands auto-onderdelen vindt. Onze partners zijn gecertificeerde demontagebedrijven die gebruikte auto-onderdelen aanbieden in het binnen- en buitenland. Zoek het auto-onderdeel dat u nodig heeft op Schadeautos.nl. Haal hem bij u in de buurt op of laat het onderdeel verzenden.

  • Ruim 3 miljoen onderdelen
  • 250+ aangesloten demontagebedrijven
  • Auto-onderdelen voor alle automerken
  • Eenvoudig zoeken op onderdeelnummer (OEM-nummer)
  • Op voorraad en direct leverbaar
  • Voordeliger en milieuvriendelijker dan nieuwe onderdelen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen reguleren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer