Schade machines Hoaf

Schade machine Hoaf  KB 3.0 Loofbrander onkruidbander 300 CM 2009/11

Hoaf

KB 3.0 Loofbrander onkruidbander 300 CM

€ 1.675
1ste toelating: 20092009

Hoaf Schade machines

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Hoaf Schade machines. Een Hoaf Schade machine stelt u in staat om een Hoaf te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Hoaf Schade machines
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Hoaf Schade machine modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Hoaf Schade machine. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade machine-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Hoaf schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Hoaf schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Hoaf. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Hoaf demontage auto’s en gebruikte Hoaf onderdelen

Een Schade machine dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Hoaf demontage auto’s en gebruikte Hoaf onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Hoaf Schade machine.

Contact

Heeft u vragen over een Hoaf schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden