Schade opleggers HTF

Schade oplegger HTF  HZO 39 Carrier Vector 1800 Kuhler LBW Lenkachse 2006/7

HTF

HZO 39 Carrier Vector 1800 Kuhler LBW Lenkachse

€ 3.250
1ste toelating: 20062006

HTF Schade opleggers

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende HTF Schade opleggers. Een HTF Schade oplegger stelt u in staat om een HTF te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad HTF Schade opleggers
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

HTF Schade oplegger modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale HTF Schade oplegger. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade oplegger-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een HTF schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende HTF schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende HTF. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

HTF demontage auto’s en gebruikte HTF onderdelen

Een Schade oplegger dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan HTF demontage auto’s en gebruikte HTF onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw HTF Schade oplegger.

Contact

Heeft u vragen over een HTF schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden