Schade taxi's Iveco

Schade taxi Iveco Daily Daily 65C14 Rollstuhl, Klima, Vehixel Citybus 2011/6
exportprijs
€ 10.995

Iveco Daily

Daily 65C14 Rollstuhl, Klima, Vehixel Citybus

€ 10.995
1ste toelating: 20112011
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 140.000140.000

Iveco Schade taxi's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Iveco Schade taxi's. Een Iveco Schade taxi stelt u in staat om een Iveco te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Iveco Schade taxi's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Iveco Schade taxi modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Iveco Schade taxi. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade taxi-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Iveco schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Iveco schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Iveco. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Iveco demontage auto’s en gebruikte Iveco onderdelen

Een Schade taxi dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Iveco demontage auto’s en gebruikte Iveco onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Iveco Schade taxi.

Contact

Heeft u vragen over een Iveco schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden