Sloop scooter Rieju  Tango 2017/12

Rieju

Tango

1ste toelating: 20172017
tellerstand: 8.6208.620
Sloop scooter Benzhou   2009/4

Benzhou

1ste toelating: 20092009
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 10.46810.468

Sloop scooter

Een sloop scooter is vaak total loss en mag niet meer de weg op. Op ons platform vindt u de perfecte demontagescooter om onderdelen uit te halen en te gebruiken om uw eigen gemotoriseerde tweewieler te repareren. Zoek met de filterfunctie eenvoudig op merk, model, bouwjaar, soort brandstof en type transmissie.

Bij inhoudelijke vragen kunt u direct contact opnemen met het demontagebedrijf. Onze partners zijn transparant en lid van verschillende brancheorganisaties, zoals STIBA, ARN en VSV. Zo weet u zeker dat u veilig online een sloop scooter koopt.

  • Meer dan 250 vertrouwde aanbieders
  • Een volledig Europees aanbod
  • Altijd vele sloop scooters voorradig
  • Transparante & betrouwbare handelswijze
  • Geen tussenpersonen: direct contact met de dealer

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen reguleren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer