Sloop vrachtwagen Renault Master Koffer 2020/7
exportprijs
€ 8.595

Renault Master

Koffer

1ste toelating: 20202020
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 69.15869.158
Sloop vrachtwagen MAN Overige DIESEL - 2000CC - 103KW 2019/9

MAN Overige

DIESEL - 2000CC - 103KW

1ste toelating: 20192019
brandstof: dieseldiesel

Sloop vrachtwagen

Een vrachtwagen die te oud is of niet meer veilig de weg op kan, wordt ook wel een sloop vrachtwagen genoemd. Ook al is de vrachtwagen afgeschreven, de onderdelen in het demontagevoertuig verkeren meestal nog in goede staat en kunnen worden hergebruikt. Op ons platform vindt u eenvoudig een sloop vrachtwagen om onderdelen uit te halen. Onder ieder voertuig staat een overzichtelijk schema met gedetailleerde informatie. Als u vragen heeft, kunt u direct contact opnemen met de desbetreffende dealer. Er komen gen tussenpersonen aan te pas.

  • Korte lijntjes: snelle service
  • Meer dan 250 aangesloten demontagebedrijven
  • Lid van bekende brancheorganisaties (STIBA, ARN en VSV)
  • Betrouwbaar, veilig & transparant
  • Uw sloop vrachtwagen ophalen bij u in de buurt

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen reguleren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer