Schade aanhangwagens D*sign

Schade aanhangwagen D*sign Excalibur S2 MOTORAANHANGER, VOOR VERVOER VAN VOERTUIGEN 2011/6

D*sign Excalibur S2

MOTORAANHANGER, VOOR VERVOER VAN VOERTUIGEN

€ 7.750
1ste toelating: 20112011

D*sign Schade aanhangwagens

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende D*sign Schade aanhangwagens. Een D*sign Schade aanhangwagen stelt u in staat om een D*sign te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad D*sign Schade aanhangwagens
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

D*sign Schade aanhangwagen modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale D*sign Schade aanhangwagen. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade aanhangwagen-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een D*sign schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende D*sign schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende D*sign. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

D*sign demontage auto’s en gebruikte D*sign onderdelen

Een Schade aanhangwagen dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan D*sign demontage auto’s en gebruikte D*sign onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw D*sign Schade aanhangwagen.

Contact

Heeft u vragen over een D*sign schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden