Schade auto's StreetScooter

Schade auto StreetScooter WORK L Street Scooter Work L 40kWh 38kW Elektrisch Automaat 2017/6
exportprijs
€ 8.850

StreetScooter WORK L

Street Scooter Work L 40kWh 38kW Elektrisch Automaat

1ste toelating: 20172017
brandstof: elektrischelektrisch
tellerstand: 18.10118.101

StreetScooter Schade auto's

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende StreetScooter Schade auto's. Een StreetScooter Schade auto stelt u in staat om een StreetScooter te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad StreetScooter Schade auto's
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

StreetScooter Schade auto modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale StreetScooter Schade auto. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade auto-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een StreetScooter schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende StreetScooter schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende StreetScooter. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

StreetScooter demontage auto’s en gebruikte StreetScooter onderdelen

Een Schade auto dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan StreetScooter demontage auto’s en gebruikte StreetScooter onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw StreetScooter Schade auto.

Contact

Heeft u vragen over een StreetScooter schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden