Schade overig Zeilboot

Schade overig Zeilboot  RIVA IN NIEUW STAAT 7 meter 2000/1
exportprijs
€ 600

Zeilboot

RIVA IN NIEUW STAAT 7 meter

€ 600
1ste toelating: 20002000

Zeilboot Schade overig

Op het platform van Schadeautos.nl vindt u altijd verschillende Zeilboot Schade overig. Een Zeilboot Schade overig stelt u in staat om een Zeilboot te kopen voor een lage prijs. Na een opknapproject of het vervangen van onderdelen kunt u de auto laten herkeuren, zodat deze weer de weg op kan.

  • Ruime voorraad Zeilboot Schade overig
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Via VbV-erkende schadeautodealers

Zeilboot Schade overig modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Zeilboot Schade overig. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Schade overig-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Schadeautodealers

Onze schadeautodealers zijn aangesloten bij de Vereniging Schadevoertuighandel (VSV) en de stichting VbV (Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit) kopen hun schadevoertuigen rechtstreeks bij verzekeraars in. Een Zeilboot schadeauto koopt u hierdoor altijd verantwoord en veilig. Bij de verschillende Zeilboot schadeauto’s vindt u altijd een reeks duidelijke afbeeldingen op de pagina. Hierdoor beoordeelt u snel en adequaat de status van de betreffende Zeilboot. Voor een nadere inspectie of voor het kopen van het gewenste exemplaar neemt u contact op met de schadeautodealer via de contactgegevens op de pagina.

Zeilboot demontage auto’s en gebruikte Zeilboot onderdelen

Een Schade overig dient uiteraard ook hersteld te worden, alvorens deze weer de openbare weg op mag. Om deze reden vindt u op Schadeautos.nl ook een gigantisch aanbod aan Zeilboot demontage auto’s en gebruikte Zeilboot onderdelen. Wij bieden de totaaloplossing voor het rijklaar maken van uw Zeilboot Schade overig.

Contact

Heeft u vragen over een Zeilboot schadeauto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden