Sloop bestelwagen Citroën Jumpy 2.0 Blue HDi 2018/1

Citroën Jumpy

2.0 Blue HDi

1ste toelating: 20182018
brandstof: dieseldiesel
Sloop bestelwagen Fiat Scudo 1.6 multijet 2016/11

Fiat Scudo

1.6 multijet

1ste toelating: 20162016
brandstof: dieseldiesel
Sloop bestelwagen Ford Transit Courier Van 1.5 EcoBlue 2019/4

Ford Transit Courier Van

1.5 EcoBlue

1ste toelating: 20192019
brandstof: dieseldiesel
Sloop bestelwagen Ford Transit Connect 1.8 td 2005/1

Ford Transit Connect

1.8 td

1ste toelating: 20052005
brandstof: dieseldiesel
Sloop bestelwagen Hyundai H-200 2.5 crd 2009/1

Hyundai H‑200

2.5 crd

1ste toelating: 20092009
brandstof: dieseldiesel

Sloop bestelwagen

Een sloop bestelwagen is een busje dat niet veilig meer de weg op kan. Meestal is zo’n bestelwagen total loss, maar nog niet compleet afgeschreven. De originele onderdelen kunnen nog heel goed gebruikt worden om andere bestelwagens te repareren. Bij Schadeautos.nl combineren we het aanbod van meer dan 250 gecertificeerde demontagebedrijven om altijd aan uw vraag te voldoen. U vindt hier eenvoudig de juiste sloop bestelwagen om allerlei onderdelen uit te halen. We houden de lijntjes zo kort mogelijk en dienen nooit als tussenpersoon.

  • Meer dan 250 aangesloten demontagebedrijven
  • Iedere week nieuwe sloop bestelwagens
  • Transparante, veilige en betrouwbare partners
  • Geen tussenpersoon: korte lijntjes
  • Zorgeloos online demontagevoertuigen kopen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer