Sloop bestelwagen Volkswagen Caddy 1.9 TDi 2004/6

Volkswagen Caddy

1.9 TDi

1ste toelating: 20042004
brandstof: dieseldiesel
Sloop bestelwagen Mercedes Sprinter  2010/12

Mercedes Sprinter

1ste toelating: 20102010
brandstof: dieseldiesel
Sloop bestelwagen Opel Vivaro 1.9 Di 2004/1

Opel Vivaro

1.9 Di

1ste toelating: 20042004
brandstof: dieseldiesel
Sloop bestelwagen Renault Kangoo 1.5 dCi 2011/3

Renault Kangoo

1.5 dCi

1ste toelating: 20112011
brandstof: dieseldiesel
Sloop bestelwagen Ford Transit Connect 1.5 Ecoblue 2019/1

Ford Transit Connect

1.5 Ecoblue

1ste toelating: 20192019
brandstof: dieseldiesel
tellerstand: 72.50072.500

Sloop bestelwagen

Een sloop bestelwagen is een busje dat niet veilig meer de weg op kan. Meestal is zo’n bestelwagen total loss, maar nog niet compleet afgeschreven. De originele onderdelen kunnen nog heel goed gebruikt worden om andere bestelwagens te repareren. Bij Schadeautos.nl combineren we het aanbod van meer dan 250 gecertificeerde demontagebedrijven om altijd aan uw vraag te voldoen. U vindt hier eenvoudig de juiste sloop bestelwagen om allerlei onderdelen uit te halen. We houden de lijntjes zo kort mogelijk en dienen nooit als tussenpersoon.

  • Meer dan 250 aangesloten demontagebedrijven
  • Iedere week nieuwe sloop bestelwagens
  • Transparante, veilige en betrouwbare partners
  • Geen tussenpersoon: korte lijntjes
  • Zorgeloos online demontagevoertuigen kopen

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer