Sloop brommobiel

Bent u op zoek naar een sloop brommobiel voor onderdelen? Op het platform van Schadeautos.nl vindt u het gecombineerde aanbod van onze ruim 250 vertrouwde partners. Al onze partners hebben een transparante werkwijze en geven bij ieder voertuig duidelijke informatie. Gebruik de uitgebreide filterfunctie om het juiste voertuig te vinden. U kunt bijvoorbeeld filteren op merk, model en bouwjaar.

Bij Schadeautos.nl combineren we alleen vraag en aanbod met elkaar. We dienen nooit als tussenpersoon. Als u een sloop brommobiel voor de onderdelen wilt kopen, neem dan direct contact op met het demontagebedrijf.

  • Ruim 250 vertrouwde demontagebedrijven
  • Aangesloten bij brancheorganisaties, zoals STIBA, ARN en VSV
  • Iedere week nieuwe sloop brommobielen
  • Transparante en informatieve handelswijze
  • Geen tussenpersoon: snelle aankoop

Lees meer

Alleen professionele bedrijven adverteren op schadeautos.nl

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens en zelfs schadefietsen. Zo ook voor professionele autodemontagebedrijven die technische total loss voertuigen aanbieden voor de verkoop van gebruikte onderdelen. Alle deelnemers worden persoonlijk bezocht om zo de kwaliteit van het aanbod te kunnen regulieren. U als koper moet erop kunnen vertrouwen dat u uitsluitend zaken doet met goede partijen. Wij streven er naar om u het beste aanbod te tonen. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Alle deelnemende bedrijven beschikken over veel expertise binnen dit vakgebied en zijn in staat u juist te adviseren over de aankoop van een goede schadeauto en/of gebruikte onderdelen.

Door onze unieke combinatie van een uitgebreide zoekmachine van schadevoertuigen zoals schadeauto’s, schademotorfietsen, schadevrachtwagens, schadeboten en zelfs beschadigde elektrische fietsen gekoppeld aan ons aanbod gebruikte onderdelen van al deze categorieën, kunt u zowel ecologisch als economisch interessant repareren. Zo ontstaat er een win/win situatie voor het milieu en uw portemonnee.

Lees meer