Helaas is er op dit moment geen enkel voertuig beschikbaar dat voldoet aan de door u opgegeven zoekcriteria. Probeert u het op een ander tijdstip / andere dag opnieuw. Misschien zit er echter iets voor u tussen de volgende voertuigen die wel beschikbaar zijn:

Sloop scooters Vespa

Sloop scooter Kymco  peoples 2007/1

Kymco

peoples

1ste toelating: 20072007
Sloop scooter Benzhou   2009/4

Benzhou

1ste toelating: 20092009
brandstof: benzinebenzine
tellerstand: 10.46810.468
Sloop scooter Rieju  Tango 2017/12

Rieju

Tango

1ste toelating: 20172017
tellerstand: 8.6208.620
Sloop scooter Overige  benz eagle swing 2014/5

Overige

benz eagle swing

1ste toelating: 20142014
Sloop scooter AGM   2008/1

AGM

1ste toelating: 20082008

Vespa Sloop scooters

Wilt u uw Vespa schadeauto opknappen of uw Vespa repareren met originele gebruikte onderdelen? Bekijk dan het aanbod met Vespa Sloop scooters op het platform van Schadeautos.nl: dé centrale plek waar talloze betrouwbare dealers en demontagebedrijven hun assortiment aanbieden. Samen hebben zij hebben meer dan 15.000 sloopauto’s beschikbaar waar u uit kunt kiezen! Zo vindt u altijd wel een Vespa sloopauto die aansluit op uw wensen. Ga voor een demontage auto van Vespa en profiteer van de onderstaande voordelen:

  • Meer dan 15.000 demontage auto’s beschikbaar
  • Originele onderdelen van het merk Vespa
  • Kopen bij betrouwbare demontagebedrijven
  • Iedere dag nieuwe sloopauto’s online

Vespa Sloop scooter modellen

Via ons platform zoekt en vindt u eenvoudig uw ideale Vespa Sloop scooter. Selecteer het gewenste model, bouwjaar, brandstoftype en transmissietype en u krijgt direct het complete aanbod te zien bij alle aangesloten Sloop scooter-dealers. In de voorraad van onze dealers vindt u onder andere:

Betrouwbare demontagebedrijven

Alle demontagebedrijven die hun sloopauto’s aanbieden via Schadeautos.nl, zijn lid van de VSV. Dat betekent dat zij de demontage auto’s rechtstreeks bij verzekeraars inkopen. Bovendien beschikken alle aanbieders over geldige KZD-certificaten (KwaliteitsZorg Demontage). Zo weet u altijd zeker dat u verantwoord een voertuig of onderdelen koopt die van betrouwbare kwaliteit zijn. Voor vragen over specifieke sloopauto’s kunt u eenvoudig contact opnemen met de aanbieder via het contactformulier op de productpagina.

Vespa schadeauto’s, auto-onderdelen en occasions

Naast de Sloop scooters, vindt u van het merk Vespa bij ons een gigantisch aanbod aan Vespa Sloop scooters, Vespa occasions en losse Vespa onderdelen. Alle producten zijn voorzien van een uitgebreide reeks foto’s, zodat u de staat van het voertuig of onderdeel goed kunt beoordelen voor u een aankoop doet. Neem gerust een kijkje in het complete assortiment en bestel eenvoudig online.

Contact

Heeft u vragen over een Vespa demontage-auto? Neem dan contact op met de verkoper. Op de pagina van de auto waar u interesse in heeft vindt u ook de contactgegevens van de dealer. Bent u een verkoper of heeft u vragen over ons platform? Kijk dan even op de pagina met veelgestelde vragen of stel uw vraag via contact@schadeautos.nl. Wij helpen u graag!

Ik wil assortiment aanbieden